Connect with us

Santai

“Tengok video ni 100 kali…”, Rakaman budak tiba-tiba ghaib disangka edit bikin ramai pelik

Perkongsian dari pengguna TikTok yang menggunakan nama sebagai Cik Pelangi Senja yang pada awalnya berkongsi kisah perkahwinan pada usia muda dan suaminya yang masih muda tetapi sesuatu lain pulak berlaku.

Sehingga beberapa perkongsiannya di aplikasi popular itu mengundang pelbagai reaksi warga yang mengakui merasa pelik.

Dalam rakaman terbabit terdapat momen dalam video di mana dia sedang menuruni tangga pelamin di majlis bahagianya itu dan datang pula seorang budak lelaki yang hadir disebelahnya.


Namun, budak lelaki yang berkenaan tiba-tiba ghaib dari pandangan, mencetuskan pelbagai spekulasi warganet di ruangan video wanita yang tersebut.

@cikpelangisenja

Reply to @fahaayani Mana budak tu pegi gais ? 😳😳 takleh brain doo 🤯🤯 #fyp #fypgakni #fypdongggggggg #makeup #makeupartist

♬ original sound – COMPAS🧭𝐁𝐄𝐍𝐃𝐇𝐎𝐋-𝟗𝟒࿐ – “𝐁𝐄𝐍𝐃𝐇𝐎𝐋-𝟗𝟒࿐

“Setelah saya tengok video ni 100 kali saya masih tak tau kemana budak tu”

 

“Mungkin video ni stop dulu, dorang amik budak tu kat pelamin dan play balik video… ape susah nak pikir”

“Dia pegi masa depan sekejap”

Walau bagaimanapun, ada yang menerangkan situasi yang dialami wanita terbabit dan pengguna atas nama Cik Pelangi Senja itu juga menerangkan video itu tidak diedit dan berikut pula penjelasannya.

“Camni cita dia…”

@cikpelangisenja

Reply to @anasarifin5 Nampak tak ???TINGGAL TANGAN JA gais 🤯🤯 EDIT OK !! #fyp #fypgakni #fypdongggggggg


♬ Oh No – Kreepa

Sumber: Tik Tok


Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fanpage

Tags